Sztárok

Hiszti A Királynő válogatásán

A Királynő tavalyi döntőse, Tepedelen Tímea nem jutott be a legjobbak közé. Csalódottságát nem tudta leplezni, elcsukló hangon kérte ki magának a zsűri döntését.

Hiszti a Királynő válogatásánA múlt héten lezajlott válogatáson közel nyolcszáz behívott lányt nézett meg a szakmai előzsűri. Tepedelen Tímea tavaly a döntőbe is bekerült A Királynő című műsorban, most viszont nem választották a legjobbak közé. Miután felolvasták a továbbjutók névsorát, és világossá vált, hogy számára idő előtt véget ért a verseny, hisztérikusan reagált.

– Gondoltam, ha tavaly Magyarország kétezer legszebb lánya közül bekerültem az első ötbe, ráadásul most kétszer annyit edzettem erre az egészre, akkor talán behívnak beszélgetni, de nem így történt – mesélte zaklatottan, elcsukló hangon, remegő kézzel a Fókusz kameráinak. Timi azonban nem számolt azzal, hogy az idei mezőny sokkal erősebb, mint a tavalyi.

A 2009-es királynőjelöltek huszonnégyes csapatának névsora a napokban derül ki. A lányokat hamarosan profi csapat veszi kezelésbe, és felkészíti őket első közös fotózásukra. Néhány hét múlva a nagyközönség is megismerheti őket, és nyomon követhetjük, hogyan válik királynő egy hétköznapi lányból.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top