Sztárok

BB Évi eltűnt a zárt osztályról

Hiába nyújtott Joshi Bharat segítő kezet Párkányi Évinek, és utalta be egy klinikára, a lány megszökött a kórházból.

BB Évi eltűnt a zárt osztályrólA csatorna Big Brother című valóságshow-jának első szériája 2002-ben ért véget. Akkor kezdődött a nyertes, Párkányi Évi kálváriája, aki mára súlyos személyiségzavarban szenved. A TV2 az egyik jelenleg futó show-jának műsorvezetőjével, Joshi Bharattal együtt úgy döntött, segítséget nyújt a lánynak, és beutalták a kaposvári kórház zárt osztályára. A Blikk információi szerint azonban BB Évi megszökött a kórházból. Egy rokona szerint, ha már ezzel a segítséggel sem tud élni, akkor megérdemli a sorsát.

Joshi Bharat hite viszont töretlen, szerinte sokkal több időre van szükség ahhoz, hogy védence ismét egészséges legyen. Aggódnak érte, de nem adják fel, továbbra is mellette állnak. Párkányi Évi édesanyja magát hibáztatja. Az asszony úgy gondolja, keményebben kellett volna fognia a lányát, és most minden erejével azon van, hogy helyrehozza a hibáit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top