Sztárok

Gáspár Laci villámgyors fogyást tervez

Tavaly óta felfordult Gáspár Laci élete, és emiatt felszedett pár kilót. Az új klip forgatása előtt azonban szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől – méghozzá villámgyorsan.

Gáspár Laci villámgyors fogyást tervez a klipforgatás előttÚj külső, új lemez, régi hangzás – ez is lehetne Gáspár Laci mottója, aki új lemezén ismét visszatér a funkys hangzáshoz, amellyel megismertük. Laci az RTL Klub Reggeli című műsorában elmondta, hogy előző lemezénél valóságos átalakuláson ment keresztül: lefogyott, hosszú hajat növesztett. Jólesett neki az elkalandozás, de rájött arra, hogy nem kell keresgélnie, és visszatért a korábbi hangzáshoz.

Sajnos ezzel együtt változott is: az énekes a Megasztár óta huszonhat kilótól szabadult meg, de a színházi próbák, a stúdiómunkák miatt nem tudott rendszeresen edzeni. Most, hogy nyolc kiló felszaladt rá, érzi, ezen mindenképpen változtatnia kell. Mivel hamarosan forgatják az új klipet, ezért gyors diétát tervez. Tervei szerint két hét alatt hat-nyolc kilót fog ledobni.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top