Sztárok

A sztárok is szorosabbra húzzák a nadrágszíjat

Nicolas Cage, Elton John, Mick Jagger, Robbie Williams – olyan sztárok, akikről nem gondolnánk, hogy anyagi problémáik lehetnek. A gazdasági világválság miatt viszont nekik is oda kell figyelniük a kiadásaikra.

Jordan kirúgta a stylistját
Jordan kirúgta a stylistját

Az amerikai modell, Katie Price, alias Jordan például úgy spórol, hogy elbocsátotta a stylistját. – Ezentúl nincs stylistunk – mondta a kétgyermekes anyuka, Peter André neje. – Van elég ruhánk, majd magunk válogatjuk össze. Most válság van, miért dobnánk ki feleslegesen pénzt az ablakon? És egyébként sem költök sokat.

Nicolas Cage-dzsel összehasonlítva biztosan nem! Az amerikai színész megrögzött kastélyrajongó. Az elmúlt hónapokban nemcsak a jachtján, hanem a tulajdonában lévő ingatlanok nagy részén is túladott. Legutóbb egy bajorországi, 28 szobás kastélyon. A nehéz gazdasági helyzetet csak így kommentálta:
– Most biztosan nem vásárolok semmit.

Persze másokat is érint a válság. A Sunday Times információi szerint Elton John vagyona 344-ről 256 millió dollárra csökkent. Paul McCartney-t 88 millió dolláros anyagi veszteség érte, ez 12 százalékos vagyonveszteséget jelent. Mick Jagger összes vagyona 16 százalékát, Tom Jones 24 százalékát veszítette el. A hírek szerint Robbie Williams például 37 millió dollárt bukott a válságon. Azért annyira nem kell sajnálni, így is maradt 117 milliója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top