Sztárok

Gregor Bernadett fiatalabb pasival kavar?

A gyönyörű, kétgyermekes színésznő eddig az idősebb férfiakat tüntette ki figyelmével. Most viszont egy fiatalabb férfival került a munkakapcsolatnál szorosabb viszonyba.

Gregor Bernadett fiatalabb pasival kavar?A színésznőt a TV2 képernyőjéről is ismert Szabó Mátéval fotózták le, amint egymást átkarolva sétálnak, majd – már az autóban – Bernadett megpuszilja Mátét, írja a Blikk.
A színésznő nem tagadja, hogy találkozott a fiatalemberrel, akivel egyébként egy színházban játszanak, de nem egy darabban. Bernadett elmondása szerint több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál, de rossz az, aki rosszra gondol.

A színésznőnek a pletykák kivédésén túl is van elég baja: egy porcleválás miatt jó ideig otthon kell maradnia. Egy rossz mozdulat miatt a Háztűznéző című darab első felvonásában történt a baleset. Nem tudott mást tenni, végigjátszotta a felvonást, de mikor lejött a színpadról, már a mentő várta. Azóta megműtötték, és otthonában lábadozik.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top