Sztárok

Jennifer Aniston meglopta Jennifer Lopezt

Jennifer Lopezt mostanában jobb, ha nem kérdezik Jennifer Anistonról, mert biztosan nem nyilatkozna róla kedvesen. A Jóbarátok egykori sztárja állítólag ellopta az énekesnő filmötletét.

Jennifer Aniston meglopta J.Lo-tNyílt titok, hogy a két hollywoodi színésznő már korábban is beszélgetett egy közös moziról, amely arról szól, hogyan tesz meg mindent egy asszony, hogy végre teherbe essen. És mit ad a véletlen, Jennifer Aniston legújabb filmje (The Baster), amelyet nemrég kezdett forgatni, egy negyvenéves nőről szól, aki mesterséges úton esik teherbe.

Ugyanakkor J.Lo is megkörnyékezte már a produkciós irodákat új filmjének tervével, amit hamarosan forgatni kezdenek. Nem véletlen, hogy az ő filmjének témája a fent említett teherbeesési küzdelem lenne. Ahogy most áll a dolog, a színésznők jövőre egymás vetélytársai lesznek a mozikban, akik a nézőkért és a bevételekért harcolnak. Jennifer Lopez már most attól tart, hogy el fogja veszíteni a küzdelmet, és állítólag csillapíthatatlan a dühe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top