Sztárok

Szenvedélyes motoros a Barátok közt sztárja

Hári Richárd, a Barátok közt sorozat Botondja még csak huszonhárom éves, de több mint tíz éve szenvedélyes motoros.

Szenvedélyes motoros a Barátok közt sztárjaA fiatalember a Blikknek elmondta, hogy kilencévesen szeretett bele a motorokba. Először Babettája volt, majd átült egy Simsonra, most már azonban sokkal komolyabb járgányokon feszítve süvít az arcába a menetszél. Ricsi legszívesebben minden idejét motoron töltené, amikor lehetősége van rá, fogja magát, és hosszú túrákra indul. Legutóbb Szlovákiába mentek át, 800 kilométert tettek meg egy nap alatt. A srác szerint fárasztó, de egyben nagyon jó kikapcsolódás is.

Ricsi, ha csak teheti, elmegy a gellérthegyi motorostalálkozóra, amelyet minden hónap első szombatján rendeznek meg. Ilyenkor csapatokba verődve dübörögnek át a városon. Aki pedig arra kíváncsi, volt-e nagyobb sérülése Ricsinek, azt meg kell nyugtatnunk: a Barátok közt ifjú titánja eddig elkerülte a komolyabb sérüléseket, néhány kisebb bukáson kívül nem volt balesete.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top