Sztárok

Liptai Claudia megtámadta a Blikk rámenős újságíróit

A műsorvezető tegnap érkezett haza egy kéthetes nyaralásból. A reptéren a rokonok helyett újságírók várták, közöttük azok is, akik később kiakasztották Claudiát.

Liptai Claudia megtámadta a Blikk rámenős újságíróitA Mr és Mrs műsorvezetője két hetet töltött kislányával, Pankával, édesanyjával és barátnőjével Dominikán. Claudia és családja tegnap délután érkezett haza, és lelkesen mesélt a Blikknek az élményeiről. Teljesen kipihente magát, nem volt internetközelben, nem kapcsolta be a telefonját sem, kislánya pedig egész nap a vízben lubickolt.

Panka két hete nem látta az édesapját, a reptéren viszont az ismerősök és Gesztesi Károly helyett csak a fotósok várták őket, ami lehet, hogy kicsit elvette Claudia kedvét. A bulvárújság munkatársai elhatározták, hogy hazáig követik a színésznő taxiját, és megmutatják, hogyan érkezik haza a műsorvezető.

Claudia viszont megelégelte, hogy követik, és amikor megálltak a barátnője háza előtt, kiszállt az autóból, és az újságírók felé vette az irányt. A Blikk videóján nem hallatszik a szóváltás, csupán annyi, hogy Claudia azt kiabálja a fotósnak: „Nincs rendben! Takarodjatok innen!” Amikor pedig meglátta az autóban ülő újságíró kameráját, egyenesen nekitámadt.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top