Sztárok

Rippel Feri különleges esküvőt tervez

A rekorder akrobata hétvégén veszi el kedvesét. Az esküvő nem lesz szokványos, a pár számtalan meglepetést tartogat a vendégeknek.

Rippel Ferenc és kedvese, Simó Vivien az esküvő minden részletére aprólékosan ügyelnek, mindent kidolgoznak. Van viszont valami, amiről a menyasszony sem tud: Vivien csak a leszálláskor tudja meg, hol töltik a mézesheteket.
– Elég különleges lesz minden – mondta Rippel Feri a Reflektor Tv-nek –, például háromkerekű motor visz majd körbe minket a városon, mindenfelé rendőri lezárások lesznek, amiért előre is elnézést kérünk.

Rippel Feri különleges esküvőt tervez

 

A lakodalmi nyitótáncot Keleti Andrea tanítja be a párnak. A táncosnő elmondta, hogy először egy klasszikus angolkeringőre gondolt. Aztán Feriék beleszerettek egy zenébe, és végül egy szerelmes rumbát fognak táncolni. Feri elmondta, hogy a Rippel név garantálja majd az esküvő színvonalát, erről meg is győződhet mindenki, hiszen a kamerák is ott lesznek a nagy eseményen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top