Sztárok

Christina Aguilera hamarabb esett teherbe, mint gondolta?

Az énekesnő állítólag ismét babát vár. Igaz, nem tervezte, mikor jöjjön a következő csemete, de talán ő sem gondolta, hogy ilyen hamar teherbe esik.

Christina Aguilera hamarabb esett teherbe, mint gondolta?Miután megszületett a kisfia, az énekesnő azt nyilatkozta, hogy mindenképp szeretne még egy gyereket, de hogy mikor, azt nem tudta megmondani. Állítása szerint nem tervez meg ilyen dolgokat. Akkoriban úgy gondolta, hogy a következő tervezett koncertkörútja után már biztos teherbe fog esni. A hírek szerint már most, a turné előtt babát vár.

Egy bennfentes szerint az énekesnő újra előszedte laza pólóit. Előző terhessége után tökélyre fejlesztette ezek viselését. Addig hordta őket, mígnem leadta a pluszkilókat, és újra tökéletes testtel állhatott a fotósok elé.

Ha az énekesnő előző terhességéből indulunk ki, egyelőre nem számíthatunk a hír hivatalos megerősítésére. Christina ugyanis kisfia, Max születése előtt tíz héttel jelentette be, hogy gyermeket vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top