Sztárok

A dagadt színésznő 45 kilótól szabadulna

Kirstie Alley az utóbbi időben botrányosan meghízott, és soha nem volt még ilyen kövér. Most viszont azt tervezi, hogy megszabadul 45 kilótól.

A dagadt színésznő 45 kilótól szabadulnaA színésznőnek mindig voltak súlyproblémái, az utóbbi időben viszont teljesen elveszítette a testsúlya és az evési szokásai fölötti kontrollt. Az eredmény: a színésznő soha ilyen kövér még nem volt, testsúlya jelenleg 100-103 kiló körül mozog. Egy amerikai, diétás termékeket gyártó cég annak idején azért kérte fel reklámarcnak, mert látványosan lefogyott. 65 kilósan nemcsak visszanyerte alakját, hanem meg is mutatta magát fürdőruhában.

Azóta viszont borzalmasan meghízott, szinte rá sem lehet ismerni. Az okok között az egészségtelen ételek fogyasztása és a rossz táplálkozási szokások mellett a színésznő a vegetarianizmust is megemlítette.
– Hét hónapon keresztül vegetáriánus életmódot folytattam, és rettenetesen meghíztam. Számomra a hús nélküli táplálkozás azt jelentette, hogy egy csomó kenyeret és szénhidrátot ettem.

Így persze nem nehéz hamar pluszkilókra szert tenni. Most viszont elhatározta, hogy a korábban is emlegetett cég termékeivel visszanyeri versenysúlyát, és 45 kilótól fog megszabadulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top