Sztárok

Beyoncé abbahagyja

Az énekesnő azt tervezi, hogy koncertturnéja végeztével egy időre abbahagyja az éneklést, és kétéves szünetet tart. Egyesek azt feltételezik, hogy a hosszúra tervezett szabadság hátterében a családalapítás áll.

Beyoncé abbahagyja Beyoncé tavaly titokban ment férjhez rapper szerelméhez, Jay-Z-hez. Már az esküvő előtt több interjúban is elmondta, hogy tiszteli a hagyományokat, és nála csak a férjhez menés után jöhet szóba a gyerekszülés.

Az énekesnő karrierje jelenleg hihetetlen magasságokban szárnyal, így naivan azt gondolhatjuk, egyelőre marad a színpadon. Beyoncé azonban sejtelmesen nyilatkozott erről. Azt mondta, hogy folyamatosan más és más dolgok kerülnek előtérbe az életében, és szeretne kétéves szünetet tartani.
– Elég keményen dolgoztam eddig, hogy ezt megengedhessem magamnak – mondta egy alkalommal.

Azt viszont, hogy mikorra tervezi a kisbabát, nem árulta el. Az énekesnő ugyanis híres arról is, hogy amennyire csak lehet, óvja a magánéletét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top