Sztárok

Heidi Klum terhesen dohányzik

Heidi Klum és Seal a hétvégén megerősítették házassági esküjüket, és egyben az év legőrültebb beöltözős bulija címet is bezsebelhették. A buli hevében Heidi Klum rá is gyújtott, annak ellenére, hogy ismét terhes.

A pár 2005-ben, a mexikói tengerparton mondta ki a boldogító igent. Ahogy az mostanában nagy divat Hollywoodban, esküjüket megújították. A könnyes ceremónia helyett viszont a buli mellett döntöttek. Az esemény mottója a „prolik vagyunk!” mondat volt, és ennek megfelelően öltözött fel a pár. Heidi ízléstelen csipkeruhát vett fel, a haját pedig vékony tincsekbe fonatta. Seal sötét színű, a tincsek végén kiszőkülő, hosszú parókát tetetett a fejére.

A topmodell és férje eredetileg úgy tervezték, hogy minden évben Mexikóba utaznak a házassági évfordulójukon. A sertésinfluenza miatt viszont idén másképp döntöttek, és Malibuban ünnepeltek. Heidinek különösen vigyáznia kell magára most, hogy harmadik közös gyermekükkel terhes. Seal egy tévéshow-ban azt is elárulta, hogy kislányt várnak. A buli hevében viszont Heidi megfeledkezett magáról, és a fénykép alapján úgy tűnik, rágyújtott. Reméljük, csak a szerepjáték kedvéért vette a szájához a cigit, de nem végül szívta el!

Heidi Klum terhesen dohányzik
Heidi Klum terhesen dohányzik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top