Sztárok

Az énekesnő sztriptízbárban flörtölt

Miután Rihanna végleg szakított Chris Brownnal, egy csöppet sem szomorkodik, hanem belevetette magát a szingliéletbe: folyamatosan bulizik és flörtöl. Újabban megint egy rapperrel hozták hírbe.

Az énekesnő sztriptízbárban flörtöltA Grammy-díjas énekesnő és barátai a múlt héten egy sztriptízbárban múlatták az időt – adta hírül a New York Post. A hírek szerint Rihanna nem fogta vissza magát, körülbelül 2500 dollárt hagyott ott a lokálban, mielőtt hajnali 4-kor távoztak a helyszínről.

Az egyik szemtanú szerint a barbadosi szépség a VIP-részlegen vadul flörtölt, majd hevesen csókolózott az egyik vele érkező ismerősével, aki állítólag egy kanadai rapper. Úgy tűnik, az énekesnő nem tud szabadulni a bő gatyás férfiaktól.

Az illető, Aubrey „Drake” Graham viszont egy rádióműsorban cáfolta a pletykákat, és kijelentette, hogy Rihanna csak egy barátja. Állítólag kicsi koruk óta óta ismerik egymást, és annak idején együtt játszottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top