Sztárok

Halálosan megfenyegették a tinisztárt

Az Anti Fitness Club énekese nem sejtette, mekkora balhé kerekedhet egy autogramból. Lehet, hogy elkerülte volna a bajt, ha nem a rajongó mellét írja alá.

Az Anti Fitness Club együttes nagy népszerűségre tett szert a fiatal lányok körében. A banda tagjait egy-egy dedikáláson majd szétszedik a csajok, akik néha meglepő helyekre kérnek aláírást a srácoktól. A banda frontembere, Tomi a Blikknek elmondta: már megszokták, hogy a lányok között több olyan is akad, aki nem szégyenlősködik.

Halálosan megfenyegették a tinisztárt

A legutóbbi dedikálásnak viszont majdnem rossz vége lett. Az egyik dekoratív rajongó ugyanis a mellére kért aláírást, azt viszont egyikük sem mérte fel, hogy a lány barátjának ez finoman szólva nem fog tetszeni. Tomi először csak egy e-mailt kapott a begőzölt udvarlótól, amit elintézett egy vállrándítással. Viszont amikor rendszeresen hívogatták telefonon, végül pedig halálosan megfenyegették, nagyon megijedt. Szerencsére azóta abbamaradt a zaklatás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top