Sztárok

Drogszűrés várhat a sztárcsaládra

Hulk Hogannel és családtagjaival mindig történik valami, amivel felhívják magukra a figyelmet. Legutóbb kábítószer használata miatt tört ki nyilvános vita Hulk és volt felesége, Linda között.

Bár a veterán pankrátor, Hulk Hogan és felesége, Linda már egy ideje elváltak, ennek ellenére folyamatosan megy a sárdobálás kettejük között. Legutóbb Linda azzal állt elő, hogy volt férje és közös lányuk, Brooke marihuánás cigarettát szívnak, amikor a saját stúdiójukban vannak. Egy nemrég nyilvánosságra került videón Brooke nemcsak hogy nem tűnt józannak, de percekig értekezett az almákról.

A két „gyanúsított” viszont kikéri magának a vádakat, sőt azzal vágtak vissza, hogy maga Linda az, akinek drogproblémái vannak, és alig tudja eltussolni a dolgot. Hulk felajánlotta az egész családnak, hogy vegyenek részt nyilvános drogteszten, és akkor kiderül, ki él tiltott szerekkel.

Brooke és Hulk Hogan
Brooke és Hulk Hogan

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top