Sztárok

Gyámság alá helyezték Columbót

Peter Falk feleségét nevezte ki a színész gyámjának egy amerikai bíróság. A világhírű tévésorozat, a Columbo egykori címszereplője előrehaladott Alzheimer-kórban szenved, emiatt időnként súlyos elmezavar tör ki rajta.

Gyámság alá helyezték Columbót!Peter Falk állapota 2007 végén fordult rosszabbra, amikor operációkon esett át, és az orvosok feltételezése szerint az altatás vagy valamilyen szövődmény súlyosbította az alapbetegség tüneteit. A 81 éves színész egyik fogadott lánya, Catherine akarta megszerezni apja gyámsági jogát és ezzel pénzügyei felügyeletét. A bíróság előtt azonban bebizonyosodott, hogy Catherine Falk mind nevelőapjával, mind annak feleségével rossz viszonyban volt, a nő ezért visszavonta a kérelmet. A bíró végül úgy döntött, hogy a feleség, a 32 éves Shera Falk legyen a teljes jogú gyám, Catherine Falk pedig minden hónapban egyszer meglátogathatja apját a Beverly Hills-i otthonában. A bírósági meghallgatáson az orvosszakértő azt mondta, hogy Peter Falk már az őt híressé tevő hadnagyra sem emlékszik. – Elszomorított, hogy már azt sem tudja, ki volt Columbo – mondta Stephen Read.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top