Sztárok

Jennifer Garner bajt hoz az esküvőkre

Jennifer Garner állítja: ha meghívják egy esküvőre, ott csak bajok lesznek.

Jennifer Garnernek leszakadt a ruhája az esküvőnA színésznő szerint kétféle esküvő létezik: amelyik botrányba fullad, és amelyik majdnem botrányba fullad. Éppen ezért találta viccesnek, hogy őt kérték fel az Excsajok szelleme című romantikus vígjátékra, amelyben minden erejével és érzékiségével igyekszik megmenteni egy lakodalmat a vőlegény nőfaló bátyjától, akit Matthew McConaughey alakít.

– Arról vagyok híres, hogy ha meghívnak egy esküvőre, akkor ott bajok lesznek – nyilatkozta a színésznő. – Egyszer, amikor koszorúslány voltam, az utolsó pillanatban átalakították a ruhámat. Már indult az esküvői menet, amikor észrevettük, hogy a szegély végig leszakadt. Valaki cérnát meg tűt kezdett keresni, de fércelgetésre már nem volt idő: végül belülről a helyére szigetelőszalagoztam a leszakadt részt. Azóta mindig úgy megyek esküvőre, hogy van ragasztószalag a táskámban. Igaz, még ez sem segített megoldani azt a helyzetet, amikor a menyasszony előtt én sétáltam be, és a hajamban ott fityegtek a hajcsavarók. Szerencsére sokan azt hitték, hogy csak extravagáns vagyok…

Forrás: IC Press 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top