Sztárok

Kiszel Tünde mégsem akar apasági vizsgálatot

A médiadáma egyelőre nem akar apasági vizsgálatot lánya, Donatellácska feltételezett apja ellen. Abban reménykedik, hogy peren kívül is meg tudnak egyezni.

Kiszel Tünde mégsem akar apasági vizsgálatotTünde ügyvédje elmondta, hogy a férfi telefonon vette fel a kapcsolatot az asszonnyal, és jelezte, hogy nem zárkózik el az apasági nyilatkozattól. Amennyiben ezt megteszi, tehát a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot, nyilvánvaló, hogy az apasági per okafogyottá válik.

Tünde ügyvédje a napokban peren kívüli levelet küld Németországba Lukács Lászlónak, melyben felkéri az apasági nyilatkozat aláírására. A határidőt Tünde szabja meg, aki szeretné, ha nem húzódna évekig a dolog. A nőnek egészen addig nem volt fontos, hogy bizonyítsa az apaságot, amíg arról nem kezdtek cikkezni, hogy Lukács László operaénekes Donatella születése miatt hagyta el az országot. Pedig a férfi akkor már két éve külföldön élt.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top