Sztárok

Kalózkodás helyett csajozik a színész

Orlando Bloom visszautasította A Karib-tenger kalózai következő részét, és a súlyos dollármilliók helyett inkább modell barátnőjét választotta.

Kalózkodás helyett csajozik a színészA 32 éves színész nem szeretne többé a kovácsból lett kalóz, Will Turner bőrébe bújni. A kasszasiker legújabb epizódjának forgatása helyett inkább a 26 éves Miranda Kerr-rel töltené az időt. A Victoria’s Secret modelljét elnézve, nem csoda, hogy a sztár odáig van az ausztrál szépségért.

A New of the World értesülései szerint Orlando szereti ezt a filmet, de szerinte itt az ideje kilépni belőle. A producerek sem ellenkeznek a döntéssel, mert a Johnny Depp által megformált Jack Sparrow karakterének kalandjait szeretnék a film középpontjába állítani.

A hírek szerint Orlandónak más tervei vannak. Még ezen a nyáron szeretné újra (!) feleségül kérni a modellt, aki eddig már kétszer kikosarazta. A Mail on Sunday tudomására jutott, hogy Orlando Bloom megmondta a lánynak: ezen a nyáron még egyszer felteszi neki a nagy kérdést. Ha viszont nemet mond, akkor a sztár véget vet a kapcsolatuknak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top