Sztárok

Madonna nem lép fel a Kincsem parkban

Nem tudni, hogy a lovaikat féltő gazdák vagy Madonna terroristáktól való félelme volt a nagyobb, mindenesetre a pop királynője nem a Kincsem parkban lép fel.

Madonna nem lép fel a Kincsem ParkbanEgy ideig ment a huzavona az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncert helyszínét illetően, mígnem tegnap egy ideig úgy tűnt, megegyezésre jutottak a Live Nation Kft., a koncertszervezők és a Puskás Ferenc Stadion üzemeltetői – írja a Velvet.

A változtatás okára valószínűleg soha nem derül fény: egyes információk szerint a lovaikat féltő gazdák, mások szerint a rosszul fogyó jegyek miatt volt erre szükség. Bár egy ideig úgy tűnt, az énekesnő a Kincsem park helyett a Rolling Stonesnak és a Depeche Mode-nak is megfelelő helyszínen, a Puskás Ferenc Stadionban lép fel, ez egyelőre nem biztos. A Magyar Labdarúgó-szövetség tiltakozik a koncert ellen, mert szerintük beláthatatlan következményei lehetnek – írja az Index hírportál. A fent említett koncertek után ugyanis nem lehetett mérkőzést játszani a stadionban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top