Sztárok

Soha ennyi sztár nem szerepelt együtt

Készül az a Valentin-napi film, amelynek főcíme talán hosszabb lesz, mint maga a történet – soha nem látott sztárparádé várható.

A Valentin-nap című produkció Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be. A történet természetesen a szerelmesek nagy napján játszódik. Eddig nem lenne semmi pláne a filmben, az viszont bizonyos, hogy ennyi sztár még soha nem játszott együtt. A női oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erősíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli.

Az egymást keresztező szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője) fogja össze. A producerek nemrég azt nyilatkozták, hogy sztárétvágyuk egyre csak nő, és még nem zárták le a szerződtetéseket: még újabb hírességeket akarnak kamerájuk elé csábítani.

Fél Hollywood egy filmben
Fél Hollywood egy filmben

 

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top