Sztárok

Brad Pitt nem lesz polgármester

A színész támogatja a melegek házasságát és a marihuána korlátozott fogyasztásának engedélyezését, viszont a vallás ellen van. Így biztosan nem lesz polgármester New Orleansban.

Brad Pitt nem lesz polgármesterMiután a sztár segített abban, hogy több környezetbarát házat építsenek újra a Katrina hurrikán miatt bekövetkezett katasztrófa után, a polgárok szívesen látnák a színészt a polgármester szerepében. Néhány elvetemült rajongója már pólókampányba is kezdett, a feliraton ez áll: „Brad Pittet polgármesternek!” A 45 éves színész azonban mereven elzárkózik a felkéréstől.

– Igen, láttam a pólókat, de ha azt vesszük, hogy a programomban szerepelne a melegek házassága, a vallások eltörlése és a marihuána legalizálása, akkor nem sok esélyem van – mondta egy tévéinterjúban. Ráadásul amúgy sem indulhatna a választáson, hiszen csak az lehet jelölt, aki minimum öt éve a város lakója. Pitt és családja 2007-ben vásároltak házat a városban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top