Sztárok

Bartók Eszter bevállalós lett

Az énekesnő elkészült új lemezével, amely sokkal bevállalósabb lett, mint a korábbiak. Szerinte dalaival mindenkit meglep majd.

Bartók Eszter bevállalós lettAz örökké mosolygós énekesnő titka, hogy akkor is megtalálja az örömet a mindennapokban, ha nem történik vele semmi extra. Az énekesnőt az egészen apró dolgok is képesek felvidítani. Most azonban Eszternek jó oka van az örömre, elkészült a harmadik nagylemeze, amelyen az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgozott.

Az énekesnő a Cool Tv kamerái előtt elmondta, hogy senki sem fog csalódni, hiszen a rá jellemző stílusjegyeket természetesen most is mindenki megtalálja majd. A végeredmény csöppet sem lett szokványos. Eszter szerint egy igazán szélsőséges, stílusokban bővelkedő, színes és abszolút egyedi lemezt kapunk majd.

– Ismét én írtam minden dalt, és a hangszerelést is magamra vállaltam. Az új nótákkal már több mint negyvenre emelkedett a saját szerzeményeim száma. Mindig is arra vágytam, hogy minden időmet ezzel tölthessem, és hálás vagyok az életnek, amiért valóra vált az álmom!

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top