Sztárok

Stohl dorbézolt, aztán kiakadt

Stohl András alaposan kieresztette a gőzt az inkei vadászkaland alkalmával. Videók, fotók és a szemtanúk bizonyítják, volt minden – a kocsmai verekedéstől az utcán vizelésig.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Blikkhez eljuttatott videók és fotók szerint a Nemzeti Színház színésze nagyot mulatott a múlt héten a barátaival. Az inkei vadászkaland alkalmával a dorbézolásba csapó ivászatot kocsmai verekedés követte. Egy másik videón Stohl rúddal hadonászott egy férfi felé egy teherautó platóján. A helyi szemtanúk pedig arról számoltak be, hogy a színész levizelte egy családi ház kocsibejáróját.

A bulvárlapot informáló helyi lakos állítása szerint csak meg akarta nézni magának, milyen egy sztár, amit látott, az viszont neki is sok volt. Szerinte a színész azt sem tudta, mit csinál. Stohl András, miután könnyített magán, elment a főutcán található kocsmába.

Stohl András a Blikknek felháborodva elmondta, hogy nem érti, miért kell még mindig ezzel a témával foglalkozni, amikor ő csak két barátjával játszott, viccelődött és hülyéskedett. A színész-műsorvezető szerint ilyen „ökörködések” mindig is voltak, és lesznek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top