Sztárok

Lángost akart a Szegeden forgató világsztár

Teljesítették Michael Madsen kívánságát, és lángost sütöttek a kedvéért. A sztár azt mondta, ilyen Amerikában soha nem történhetne vele.

Lángost akart a Szegeden forgató világsztárMichael Madsen jelenleg Szegeden dolgozik Koltai Róbert Magic Boys című filmjében, de volt ideje, hogy interjút adjon Holló Mártának. A tévés az RTL Bulvárnak elmesélte, hogy a sztár rendkívül közvetlen, sármos ember, akinek mindenkihez volt egy kedves szava.

Madsen elmondta: gyakran megállítják az utcán, de nem bánja. Igyekszik minden egyes fotó kedvéért megállni, hiszen tudja, hogy ez neki csak egy másodperc, a rajongóinak azonban életre szóló élményt szerez.

A színész elmondta Mártának, hogy nagyon vágyik egy lángosra, így beindult a lángoskerítő akció. Végül a tévés barátnői készítették el a finomságot.
– Amikor véget ért az interjú Michael Madsennel, említettem neki, hogy készül a lángos, de nem hitte el. Mennie kellett, én pedig megígértem neki, hogy amint kész, elviszem neki bárhová. Negyven perccel később „leszállítottam” bedobozolva, tejföllel, sajttal együtt. Azt mondta, ez az, ami Amerikában soha nem történhetne meg vele, hogy valaki a kedvéért nekiáll lángost sütni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top