Sztárok

Sugár Bery elvenné a szakállamtitkárt

Az énekes és a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára négy éve járnak együtt, és azt tervezik, hogy egymással élik le az életüket.

Fotó: www.zene.hu
Fotó: www.zene.hu

Sugár Bery és párja, Sebián-Petrovszki László egy házibuliban ismerkedtek meg négy évvel ezelőtt. A szakállamtitkár a Blikknek elmesélte, hogy először nem volt neki szimpatikus az énekes, mert csak azokkal állt szóba, akiket ismert. Pár nap múlva mégis levelezni kezdtek, majd az első randi mindent megváltoztatott.

Állításuk szerint már alig egy hónap együttjárás után tudták, hogy egymással akarják leélni az életüket, sőt nagyon gondolkodnak azon, hogy hivatalosan is regisztrálják élettársi kapcsolatukat. Egyedül a ceremóniáról nem egyezett a véleményük. Míg Bery mindössze két tanú jelenlétében szerette volna összekötni az életét Lacival, addig az utóbbi szeretné minél több emberrel megosztani a boldogságát – végül Laci „nyert”. A nagy napra azonban még várni kell, Bery egyelőre a nagylemezén és a zenei életbe való visszatérésén dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top