Sztárok

Britney nem mutogathatja többé hájas hasát

Nemegyszer és nem először kritizálták Britney Spears kivágott, túl szexi színpadi ruháit és asszonyos alakját. Az énekesnő engedett a nyomásnak, és legutóbbi koncertjén sokkal kevesebbet mutatott magából.

Britney nem mutogathatja többé hájas hasátA kétgyermekes édesanya Orlandóban adott legutóbbi koncertjére átalakíttatta azokat a fellépőruhákat, amelyek eddig megmutatták a hasát. Az énekesnő ugyan keményen edzett a koncertturnéra, de a szülés előtti feszes idomokat nem sikerült visszaszereznie.

Jól felépített show-jának egy részében a hasát szabadon hagyó ruhában lép a színpadra. Erre a jelenetre várt a legtöbb fotós, akik előszeretettel készítettek előnytelen képeket az énekesnő testéről. A fotók természetesen másnapra ellepték a bulvárlapokat. Britney menedzsmentje megunta az énekesnőt lejárató szalagcímeket és fényképeket. Mivel nem mondhatják meg a fotósoknak, hogy milyen képeket közöljenek, Britney-nek kellett változtatnia: hasat takaró, zárt ruha lett a megoldás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top