Sztárok

Tóth Gabi és Judy exe nem érdekből szerelmesek

Tóth Gabi és új kedvese, Roland boldogan meséltek kapcsolatukról, amelyet még mindig beárnyékolnak a rosszindulatú pletykák.

Judy egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy szerinte Gabi részéről őszinte a dolog, de a volt férjéről nem hiszi el, hogy ez így van. Ilyen és ehhez hasonló pletykákkal kell szembenéznie Tóth Gabinak és Rolandnak. A pár a Reggeliben elmondta, hogy kapcsolatukban nincs semmi különös, közös barátjuk által ismerkedtek megy egymással, aki folyamatosan kerített.

Gabinak korábban is tetszett Roliék zenéje, ezért felkereste őket egy közös dal kapcsán. Ugyanúgy ismerkedtek, mint bárki más, csak azért kapták fel a dolgot, mert Judy exférjéről van szó. Gabi elmondta, hogy ők egyszerűen csak boldogok, nem foglalkoznak a rosszindulatú pletykákkal. Mindenkinek van múltja, a dolgok viszont változnak. Az énekesnő szerint teljesen normális kettejük kapcsolata, és ezt az emberek is beláthatják, elég csak szétnézniük a saját környezetükben.

Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top