Sztárok

Palotás Petra: Kiegyensúlyozott a kisbabám!

Palotás Petra várandósan vágott neki tavaly az ismeretlennek. Németországba költözött kedveséhez, Mirkóhoz, és ott adott életet a kis Borának. Ma már örömmel újságolja, hogy sikerült beilleszkednie új környezetébe, és rövid időn belül megszerette a németországi hétköznapokat is.

– Januárban, amikor a kislányom született, összebarátkoztam a kórházban hét kismamával, akik szintén azokban a napokban szültek. Velük azóta is összejárok: minden kedden együtt reggelizünk, aztán közös programokat találunk ki, például babamasszázsra járunk. Minden héten tartunk egy csajos estét is, amikor az apukákra bízzuk az apróságokat – mesélte Palotás Petra az RTL Bulvárnak.
A műsorvezető most egy hétre hazautazott a kislányával, hiszen hét közben a Csak csajokat vezeti Horváth Évával. Mirko valószínűleg csak a hétvégén csatlakozik a kis csapathoz – addig Petra édesanyja vigyáz a babára délelőttönként.
– A kislányom születése óta másodszor utaztunk haza. Szerencsére ma már nincsenek nagy távolságok Európán belül, most is másfél óra alatt Budapestre értünk. Az itthoni barátnőim is gyakran kiutaznak hozzám, és már Gryllus Dorkával is kávéztam Németországban.


fotó:  rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

Petra elmondása szerint Bora nagyon kiegyensúlyozott baba, még a repülőutat is végigaludta. Ugyanakkor nagyon temperamentumos, rengeteg energiája van, imád társaságban lenni, és mosolyogni.
A szülők szeretnék, ha a magyart és a németet is anyanyelvi szinten megtanulná, ezért Petra csak magyarul, Mirko pedig csak németül szól hozzá. A szülők egymással németül beszélgetnek, hiszen Petra némettanárnőként végzett annak idején, de nagyon szeretné, ha néhány év múlva már magyarul is társaloghatna a férjével.
Az egyik legnagyobb kérdőjel Petráék életében jelenleg, hogy véglegesen Németországban maradnak-e, vagy esetleg valamikor átköltöznek Magyarországra.
– Egyelőre nem szeretnénk változtatni a „bázison”. Mindketten szeretjük a saját hazánkat, de egymást is, ezért azt hiszem, hogy egész életünkben kétlaki életet fogunk élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top