Sztárok

Heidi Klum majd felrobban

Heidi Klum saját bevallása szerint terhesen érzi magát a legjobban, egy interjúban azonban az áldott állapot kevésbé kellemes oldaláról is beszélt.

Heidi Klum majd' felrobbanBár a modell ragyogóan néz ki, azért ő is csak ember. A Page Six magazinnak adott interjújában elmesélte, ő sem fájdalmak nélkül éli meg a terhességet. „Főleg az utolsó hónap hihetetlen, amikor a hasam egyszerre hatalmasra nő! – mondta a 36 éves Heidi. – A combjaim, a hátam a terhességem vége felé majd felrobbannak.”

A kellemetlenségek ellenére a modell a gyermekvárás minden percét élvezi, és nem tud betelni a csodával, amelyet egy kisbaba növekedése jelent:
„Valóságos csoda, hogy egy kis élőlényt tudsz nevelni a hasadban, amely a szülés után visszanyeri normális alakját. Nem gondolom úgy, hogy olyan lesz, mint azelőtt, de egy kis rásegítéssel megközelíthető az az állapot, és nekem ez tökéletesen meg is felel.”

Heidi még egy darabig élvezheti a terhességet, a legkisebb Klum-baba októberben látja meg a napvilágot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top