Sztárok

Laetitia Casta húga még szebb, mint a szupermodell

A hírességek testvérei általában más szakmában próbálnak érvényesülni, mint a szupersztár családtag. Nem így Laetitia Casta szupermodell húga, Maria-Ange Casta, aki idén ősztől a Mango arca.

Maria-Ange legalább olyan szemrevaló, mint a nővére. A 19 éves modell Scarlett Johansson mellett lett az egyik legnagyobb spanyol divatcég kampányarca az őszi–téli szezonban. Ő a Mango divatbirodalom legújabb modellje, évek óta Párizsban él, ahol szeptembertől divattervezést tanul.

Nővérét, Laetitiát már 15 évesen felfedezték, és azóta több mint 100 címlapon szerepelt. A 31 éves modell jelenleg háromgyermekes anyukaként éli mindennapjait. Bár húga karrierje nem indult olyan  korán, a szakemberek hatalmas jövőt jósolnak neki. Így lesz, aki Franciaország leghíresebb modelljének és a világ egyik legszebb asszonyának helyére lép. Hogy túlszárnyalja-e Laetitiát, az pedig idővel kiderül.

Laetitia Casta húga még szebb, mint a szupermodell
Laetitia Casta húga még szebb, mint a szupermodell

Fotó: Mango, Marieangecasta.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top