Sztárok

Botoxkezelést kapott a Szex és New York színésznője

Kristin Davis állítólag egész életében rettegett a tűktől. Úgy tűnik, ez mégsem akadályozta meg abban, hogy a ráncait botoxinjekciókkal simíttassa ki.

A 44 éves színésznő csúcsformába akart lendülni a Szex és New York 2. forgatására. Az örökké naiv Charlotte megtestesítője ha akarná, sem tagadhatná, hogy a cél érdekében botoxkezelésnek vetette alá magát. A forgatáson készült fényképeken jól látszik, hogy a színésznő szemkörnyéke szinte ránc nélküli, a halántékánál viszont furcsa gyűrődések vannak. A sima felületet valószínűleg korábban botoxszal kezelték, amely lebénítja a mimikai izmokat.

A színésznő nemrég azt nyilatkozta, hogy a tűtől való félelmét akupunktúrával igyekszik legyűrni. Kristin Davis korábban azon kevés hollywoodi színésznők csoportjába tartozott, akik plasztikai sebészet nélkül képesek felülkerekedni az idő múlásán. Leszámítva a visszereit eltüntető operációkat, nem végeztek rajta szépségtuningoló beavatkozásokat – eddig.

Botoxkezelést kapott a Szex és New York színésznője
Botoxkezelést kapott a Szex és New York színésznője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top