Sztárok

Egy hónap alatt két ruhaméretet fogyott a sztár

Kelly Osbourne lelkesen készül az amerikai Szombat esti láz (Dancing With The Stars) adására. A rendszeres edzésnek köszönhetően két ruhaméretet fogyott egy hónap alatt.

Egy hónap alatt két ruhaméretet fogyott a sztárA 24 éves Osbourne lány nem kevés támadást kapott a múltban az alakja miatt. Az énekesnőként is próbálkozó valóságshow-sztár csupán egy hónapja készül a nálunk is több szériát megélt táncos műsorra, de máris kénytelen lecserélni a ruhatárát. Kelly általában 40-42-es méretet hord, most viszont már a 36-38-as ruhák között válogathat.

Az Osbourne lány nagyon örül a változásnak:
„Ez annyira hihetetlen! Egy csomó hülye diétát kipróbáltam, hogy leadjak pár kilót, pedig csak el kellett volna kezdenem táncolni. Ez a műsor az egész életemet megváltoztatta, soha nem éreztem magam ennyire egészségesnek.”

Azért nem árt hozzátenni: nem csak nap végi tánci-tánciról van szó. Kelly naponta öt órát táncol, mellette hetente egyszer kétórás pilatesedzésre jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top