Sztárok

Nem lesz Mamma Mia 2.

A rajongók nagyon megörültek, amikor Meryl Streep kijelentette, hogy szívesen játszana a Mamma Mia! folytatásában. A producerek azonban egyelőre nem tervezik a második részt.

Mégsem lesz Mamma Mia 2Meryl Streep szívesen vállalna szerepet a Mamma Mia! folytatásában. Ez nem is csoda, hiszen az Oscar-díjas színésznő még soha nem aratott akkora tömegsikert, mint az ABBA-musicalben, ráadásul a hatalmas bevételnek köszönhetően a legjobban fizetett hollywoodi sztárok közé került.

Most azonban rossz hírről számolhatunk be: a film másik főszereplője szerint nem lesz folytatás. „Ha valami ennyire tökéletes, az újrázás csak rosszabb lehet – véli Amanda Seyfried, aki Streep lányát játszotta a Mamma Mia!-ban. – Nagyon-nagyon eredeti sztorival kellene előrukkolni, és további ABBA-slágerekre is szükség lenne, hiszen az eddigieket már elhasználtuk. Úgyhogy nem hiszem, hogy erőltetni kellene a folytatást.”

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top