Sztárok

Az énekesnőt megverte az apja

Christina Aguilera egy dokumentumműsorban először beszélt sanyarú gyermekkoráról. Az énekesnő elmesélte, hogy az apja pokollá tette a család életét.

Az énekesnőt megverte az apjaAz énekesnő sokak által irigyelt, csillogó életet él, de csak most derült ki, hogy gyermekkorában szörnyű dolgokon kellett keresztülmennie. Christina egy róla készült dokumentumfilmben először beszélt sanyarú sorsáról. Édesapja az Egyesült Államok hadseregének tisztje volt, és pokollá tette családja életét.

„Rengeteg szörnyű dolgot kellett átélnem – sok agresszivitást, rengeteg küzdelmet, sok-sok veszekedést. Egész gyermekkoromban nem érezhettem magam biztonságban” – mesélte az énekesnő.

Egy alkalommal az anyja vérző állal talált rá. Akkor fogta Christinát és testvérét, és Pittsburghbe költöztek a nagymamához. Az énekesnő a zenéhez menekült, így dolgozta fel a rettenetes élményeket.

„A tehetetlenség az egyik legborzasztóbb érzés a világon. Az énekléssel kiélhettem magamból a fájdalmat, amelyet otthon kellett átélnem. Az apámat csupán egyszer engedtem vissza az életembe, de nagyon hamar észrevettem, hogy nincs rá szükségem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top