Sztárok

Madonna öngyilkos akart lenni

Miközben Guy Ritchie nyíltan beszél Madonnával kapcsolatos érzéseiről, addig az énekesnő csak most nyilatkozott a válásról. A popkirálynő életét állítása szerint a munka mentette meg.

Madonna öngyilkos akart lenniGuy Ritchie nemrég elmondta, hogy még mindig szereti Madonnát, de szellemileg visszamaradottnak tartja. Ezzel a rendező Madonna egyik korábbi kijelentésére akart utalni, amikor az énekesnő egy koncerten „annak a retardáltnak” ajánlotta Miles Away című dalát.

A díva a fent említett beszóláson kívül eddig nem nyilatkozott a válásról. Most viszont, egy évvel a különválásuk után meglepő nyilatkozatot tett. Elmondása szerint olyan rosszul viselte a válást – és azt, hogy Guy jégkirálynőnek állítja be –, hogy eszébe jutott az öngyilkosság is.

„Küzdelmes éven vagyok túl. Többször legszívesebben kiugrottam volna az ablakon, de szerencsére a munka megmentett. Nagyon hálás vagyok azért, hogy dolgozhattam” – mondta. Ez megmagyarázza, miért turnézott tovább, mint azt eredetileg tervezte.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top