Sztárok

Heidi Klum hamarosan kifutóra lép

Heidi Klum negyedik gyermeke születése után is képtelen leállni a pörgéssel. A topmodell anyuka hamarosan újra munkába áll.

Heidi Klum hamarosan kifutóra lép A kis Lou Sulola még több izgalmat hoz a házaspár életébe, egy dolgot azonban nem változtat meg: Heidi Klum továbbra sem adja vissza a munkákat, és hamarosan dolgozni fog. A modell stylistja, Armin Morbach biztos abban, hogy a kislány születése után is minden olyan lesz, mint korábban. „Elvégre van bébiszittere, és Seal is segít neki” – érvelt Morbach.

Heidi nem hagy magának sok időt a pihenésre, a jövő héten már van néhány program a határidőnaplójában. Ráadásul az edzést is elkezdi, négy hét múlva ugyanis a Victoria’s Secret bemutatóján is kifutóra lép. Utána pedig kezdődik a németországi Topmodell leszek ötödik szériája, amelynek szintén ő a háziasszonya. Heidit a fergeteges tempó miatt egyesek féltik, mások támadják, de a modell csak magára hallgat.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top