Sztárok

Cenzúrázták Benkőt

A kereskedelmi csatorna kénytelen volt cenzúrázni saját produkcióját. A Benkő feleséget keres című valóságshow-ban ugyanis egymást követték a pikánsabbnál pikánsabb események.

Amelyik műsorban Benkő Dániel megjelenik, ott központi téma a testiség, rendszeresek a váratlan húzások és a botránykeltés. Az életművész most arra adta a fejét, hogy a kamerák előtt keres magának feleséget. A Benkő feleséget keres című produkció lényege, hogy a lantművész 16 hölggyel beköltözik egy pazar villába, amely hetekig lakhelyükként szolgál. Közülük választja ki azt a nőt, aki végül élettársa lesz.

Benkő és a hölgyek váratlan nyitottsággal közeledtek egymáshoz már az első forgatások alkalmával. Így a csatorna úgy döntött, bizonyos jelenetek nem kerülhetnek adásba. Ezeket külön weboldalon tekinthetik meg azok, akik kíváncsiak a szaftos részletekre. Dániel nem lepődött meg az egyik hölgy sztriptízén, mert szerinte a nők mindenre képesek – mondta a Blikknek.

Ki lesz a feleség? Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Ki lesz a feleség? Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top