Sztárok

Jáksó bírálja Bochkor viselkedését

A két vesztes kereskedelmi rádió sztárjai korábban vállvetve csatáztak a frekvenciájukat megvonó ORTT-vel, most viszont mintha egymás ellen fordultak volna.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Danubius és a Sláger Rádió sztárjai nehezen viselik, hogy lezárult egy korszak, és az ORTT döntése ellenére folyamatosan kampányolnak a rádiójuk mellett. Jáksó László viszont teljesen felháborodott Bochkor Gábor viselkedésén.

A Danubius munkatársa szerint Bochkornak nem illik siránkoznia, főleg nem a saját védelmében – nyilatkozta a Tabu Tv-nek. Azért kell harcolni, aminek esélye van, főleg azért, mert a rádiósok már tizenkét évvel ezelőtt tudták, hogy lejár a koncesszió. Jáksó úgy véli, Bochkor egyszerűen homokba dugta a fejét, és nem akarta tudomásul venni, hogy egyszer vége lesz a Sláger Rádiónak. Most pedig fő a feje, hogy honnan lesz pénze a következő hónapban.

Ugyan Jáksó nem akarja kritizálni kollégáját, de szerinte nem egészséges, hogy Bochkor Gábor tüntetéseket szervez, és fanatizálja a tömegeket csak azért, hogy neki legyen állása.
A Blikk úgy tudja, Jáksót és kollégáit igyekszik megtartani a Danubius helyére lépő Klassz Rádió.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top