Sztárok

Katus Attila: bye-bye, háj!

Katus Attiláék újra felveszik a harcot a zsírpárnákkal szemben.

Katus Attila: Bye- bye háj!2009. december 12-én egész napos programmal szeretnék kimozdítani az embereket a hétvégi karosszékben ülésből a Testnevelési Főiskola hallgatói. Szakemberek segítségével üzennek hadat a túlsúlynak és a lustaságnak. Többek között olyan nevek garantálják a hangulatot, mint Katus Attila, Czanik Balázs és Horváth Gréta, akik nemcsak edzést tartanak majd, hanem egy rövid időre elvegyülnek a közönség sorai között, hogy részt vegyenek egyes programokon, méréseken.
– Hiszek abban, hogy a mozgásszegény életmód számos betegségért felelős – mondta Katus Attila. – A rendszeres testmozgás és a tudatos táplálkozás nélkülözhetetlen elemei az egészséges életmódnak. Nem tartom magam mindentudónak, de rám jellemző módon megpróbálok szakmailag hitelesen, ugyanakkor közérthető módon segítséget nyújtani mindenkinek, aki igényt tart erre. Arra törekszem, hogy a velem együtt sportolók újabb és újabb tapasztalatokat, sikerélményeket szerezhessenek. Várunk mindenkit szombaton a TF atlétikai csarnokában!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top