Sztárok

Veszélyes kalandra készül a színésznő!

Jessica Biel még magasabbra vágyik!

Veszélyes kalandra készül a színésznő!Jessica Biel a csúcsra tör. A 29 éves színésznő is fontos szerepet kapott Garry Marshall készülő romantikus vígjátékában, a Valentin-napban. Márpedig ebben a filmben csak a legjobbaknak jutott szerep, szinte a statisztériát is más filmek főszereplői adják. De Bielnek nem szállt a fejébe a hírnév, még jótékonykodásra is jut ideje.

Január 7-én indul az az expedíció, amelyhez a hegymászókon és az elszánt környezetvédőkön kívül pár sztár is csatlakozott. A cél, hogy megmásszák a Kilimandzsárót, a világ legmagasabb (5985 méteres) magában álló hegyét. A csapat az ENSZ menekültügyi főbiztosának támogatásával, a világszervezet „Children’s Safe Drinking Water Program”-jának megsegítésére vág neki az útnak. Arra gyűjtenek pénzt, hogy a legjobban nélkülöző gyerekeknek is biztonságos, szűrt víz jusson. A terv közzététele óta látványosan megugrott az adakozók száma. „Csupán 10 dollár kell ahhoz, hogy egy gyerek tiszta vizét másfél évre biztosítsuk” – nyilatkozta Jessica Biel.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top