Sztárok

Elképesztő fotó Susan Boyle-ról!

Újabb remek példa arra, hogy a Photoshop csodákra képes!

Elképesztő fotó Susan Boyle- ról!Susan Boyle legújabb fotói annyira jól sikerültek, hogy azok alapján még talán a saját szomszédja sem ismerne rá. A brit énekesnőn órákon át dolgoztak a sminkesek, a fodrászok és a számítógépes szakemberek. A végeredmény lenyűgöző lett!

Susan Boyle I Dreamed a Dream című debütáló albuma minden képzeletet felülmúlóan sikeres évet zárt 2009-ben, már közel 8 millió példányban szállították ki világszerte. A lemez megjelenése után 6 hétig vezette az amerikai Billboard 200 albumlistát – ezzel olyan előadók első helyen történő debütálását akadályozta meg, mint Alicia Keys és Mary J. Blige. Ezzel a teljesítményével eddig 3 104 000 lemezt adott el Amerikában, 1 632 732 darabot Angliában, így tavaly az övé lett a legnagyobb példányszámban eladott album.
Ausztráliában és Kanadában is 5-5 hetet töltött az albumlista élén, de a világ többi részén is jól teljesít a britek csillagának új lemeze: Új-Zélandon, Svájcban, Írországban, Belgiumban, Norvégiában, Ausztriában, Dél-Afrikában, Svédországban, Mexikóban, Japánban, Spanyolországban, Lengyelországban, Dániában, Portugáliában, Olaszországban és Oroszországban is a top 25-ben található még mindig, de hazánkban is a top 10-ben szerepel hetek óta Mahasz-albumlistán, és elérte az aranylemezszintet.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top