Sztárok

Hoppon maradtak a sztárok!

Tobey Maguire és Kirsten Dunst hiába várta a Pókember folytatását.

A Pókember újjászületik! Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb sorozata, amelynek három része több mint egymilliárd dollár hasznot hozott gyártó stúdiójának, a Columbia Picturesnek, folytatódik – egy kicsit másképpen. Bár az interneten hetek, sőt hónapok óta folynak a találgatások, hogy a szuperlény-univerzum melyik jelese játssza majd az új főgonoszt, a producerek hősükhöz méltóan váratlan és bátor döntést hoztak. A Pókember negyedik része nem a korábbiak logikáját folytatja, azaz nem egy következő kalandot mesél majd el, hanem visszatér a kezdetekhez, és Peter Parker kamaszkorába vezeti népes rajongótáborát. Ez persze azt is jelenti, hogy az eddigi hősök, Tobey Maguire és Kirsten Dunst helyébe fiatalabb színészek kerülnek, és az eddigi forgatásokat irányító Sam Raimi székét is valaki más foglalja el.

„Életre szóló élmény volt a Pókember-filmek rendezése – nyilatkozta Raimi –, de ez a kanyar a történetben tényleg egy nagy, különleges lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy ki is fogják használni.”

A 2002-es Pókember látványvilága és sikere megváltoztatta a műfaj szabályait, és elindította a képregényhősfilmek azóta sem csillapuló hullámát. A nagy példakép ismét jó példával jár elöl: megmutatja, hogy merni kell új dolgokat kipróbálni.

Hoppon maradtak a sztárok!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top