Sztárok

Utcán sokkol a szexi énekesnő!

Az éneklés után a színészkedés is bejöhet Christina Aguilerának.

Utcán sokkol a szexi énekesnő!Hollywood sosem unalmas: aki nyitott szemmel figyeli az utcákat, könnyen beleütközhet valami rendkívülibe. Az elmúlt napokban a Hollywood Boulevard-on sokan láthatták Christina Aguilerát és Chert együtt sétálni. Többnyire mindketten extravagáns, kihívó ruhát viseltek, és tömeg vette körül őket. Aguilera egyszer még egy dübörgő chopperen is végigszáguldott az utcán, ugyanis éppen dolgoztak. Közös filmjük, a Burlesque forgatása zajlott a legendás sugárúton, és a rendező szokatlan döntése nyomán a helyszínt nem kerítették el, így a kész filmben a főszereplők mögött néha az igazi városi élet fog látszani.

A filmben Christina Aguilera vidékről a nagyvárosba kerülő kezdő énekesnőt alakít, aki pincérnő lesz egy különös hangulatú, de egyre sikertelenebb lokálban, amelynek Cher a főnöke.

A filmes világ – jóval a Burlesque bemutatója előtt – már be is fogadta az ifjú énekesnőt: a most vasárnapi gálaesten a szakma legnagyobbjai mellett (Jennifer Aniston, Sam Worthington, Halle Berry, Gerard Butler, Robert De Niro, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Colin Farrell, Jodie Foster és még sokan mások) ő is átadhat egy Golden Globe-díjat, egyelőre mint énekesnő a színészek között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top