Sztárok

Király Linda visszatér a Fantomhoz!

Ünnepelnek a Madách Színházban.

Vasárnap este ünnepli a Madách Színház Az Operaház Fantomja című darab 600. előadását. A jubileumra felsorakoznak majd a színpadon a musical eddigi szereplői, köztük Király Linda is, aki az elsők között ölthette magára Christine jelmezét. A nem mindennapi gálaelőadásra pillanatok alatt elfogytak a jegyek, így igazán szerencsésnek érezheti magát, aki bejut.

Egy hete szintén ünnepeltek a Madáchban, akkor a Macskák 1300. előadását láthatta a közönség. Andrew Lloyd Webber darabja a rekordtartó hazánkban. Az 1983-as bemutató óta olyan sokan látták, hogy ha felsorakoznának a színház bejáratánál, akkor Siófokig érne a sor. Az ünnepi előadáson számtalan meglepetéssel szolgáltak a közönségnek: fellépett Kováts Kriszta, Haumann Péter, Kautzky Armand, és természetesen a mostani szereposztás sztárjai is, így énekelt Malek Andrea, Gallusz Nikolett, Serbán Attila vagy Ladinek Judit is. A nézők huszonöt percen át tapsolták a színészeket!

Bajza Viktória, Kováts Kriszta, Malek Andrea és Laklóth Aladár
Bajza Viktória, Kováts Kriszta, Malek Andrea és Laklóth Aladár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top