Sztárok

Horváth Éva társra lelt!

A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Ferenc lesz a Reggeli új műsorvezetője.

Stohl András januárban döntött úgy, hogy hosszú évek után bizonytalan időre felhagy a reggeli műsorvezetéssel. Az ő megüresedett helyére válogattak hosszú heteken át új férfi műsorvezetőt Szujó Zoli és Csonka András mellé. Végül Hujber Ferencre esett a választás.
– Őszintén bevallom, hogy nagyon izgulok – vallotta be Hujber. – Bár számtalanszor szerepeltem már az ellenkező oldalon, azaz interjúalanyként, de ez most teljesen más érzés lesz. Ahogy bejöttem az RTL Klub székházába, már kollégaként köszöntöttek a stáb tagjai és a leendő műsorvezetőtársaim is. Jövő hétfőn kezdek Horváth Éva oldalán. Az első időkben biztos nagyon oda kell rám figyelnie, ráadásul az első napomon a Reggeli főtémája az Oscar-díj-átadás lesz, szóval alapos előkészületet igényel majd a téma. Az, hogy színész vagyok, a műsorvezetésben szerintem csak előnyömre válhat, hiszen a váratlan szituációkat, a kényes helyzeteket talán könnyebben tudom majd kezelni. Remélem, hogy a nézők megszeretnek majd ebben az új „szerepben”.

fotó: RTL Klub, Nánási Pál
Fotó: RTL Klub, Nánási Pál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top