Sztárok

Az énekes a kezdetektől csalja feleségét

A Take That énekese bevallotta, hogy öt év alatt legalább tíz nővel csalta meg a feleségét.

Az énekes a kezdetektől csalja feleségétMark Owen a The Sun napilapnak adott interjújában bevallotta: a kezdetek kezdete óta csalja feleségét, Emma Fergusont. A harmincnyolc éves énekes és felesége egy éve házasok, két közös gyermekük van, a hároméves Elwood és az egyéves Willow Rose.

A férfi elmondta: nem tud tovább rossz lelkiismerettel élni. Szerette volna tiszta lappal újrakezdeni a kapcsolatukat Emmával. „Túl vagyok az életem felén, és hatalmas leckét kaptam az élettől. Tanulnom kell a hibáimból, és fogok is. Emma nagyon erős, és tudom, hogy azt fogja tenni, ami a gyerekeinknek a legjobb. Szeretett engem – még mindig szeret –, én pedig csalódást okoztam neki. Ez az igazság” – mondta.

A férfi bevallotta azt is, hogy öt éve van egy állandó viszonya, emellett számos egyéjszakás kalandba is bonyolódott a koncertek során. Sőt, azt is elmesélte, hogy kislánya születése után egy héttel máris a szeretője ágyában találta magát. Twitter-oldalán arra kéri a médiát, hogy ezek után tartsák tiszteletben a felesége és a gyermekei magánéletét. Azt egyelőre nem tudni, a felesége hogy vélekedik a dologról, de nem csodálkoznánk, ha páros lábbal rúgná ki a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top