Sztárok

Cameron Diaz szörny akar lenni

A szőke színésznő újra Shrekné bőrébe akar bújni.
Kamu, vagy nem kamu?

Cameron Diaz szörny akar lenniCameron Diaz igencsak maga alatt volt, amikor megtudta, hogy a Shrek a vége, fuss el véle az utolsó rész a zöld ogréről szóló sorozatban. „Már annyira megszoktam, hogy én vagyok Fiona, el sem tudom képzelni, hogy búcsút kell mondanom a karakternek – mondta Diaz a hercegnőről, akinek nem csupán a hangját kölcsönzi az eredeti nyelvű Shrek-filmekben, hanem külsőleg is róla mintázták a karaktert. – Szerintem vagyunk pár millióan, akiknek hiányozni fog a Shrek-univerzum, ezért kampányolni fogok, hogy folytatódjon a történet.”

A Shrek-sorozatot gyártó DreamWorks Animation korábban már meglebegtette, hogy négy mozinál esetleg nem állnak meg, de mostanában csak arról hallani, hogy tényleg itt a vége. Pedig érdemes belegondolni: a három eddigi Shrek-film összesen több mint 2,2 milliárd dollárt jövedelmezett, és nemsokára jön a sorozatból származtatott Csizmás, a Kandúr, plusz a negyedik Shrek.

Elemzők szerint az öt film összbevétele végül megközelítheti a 4 milliárd dollárt, ez pedig gondolkodóba ejtheti a stúdiófőnököket, hátha mégis futja folytatásra.

Kamu, vagy nem kamu?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top