Sztárok

Újra oltár elé áll a sorozatsztár

Negyedik esküvőjére készül az Egy rém rendes család sztárja.

Újra oltár elé áll a sorozat sztár!Az ötvennégy éves színésznő a harmadik férjével él 2004 óta, és azt tervezik, hogy újra megerősítik a szerelmüket. A házasságból egy gyermekük született, de Katey az előző férjétől is vitt a házba két csemetét. Kurt Sutter, Katey férje producerként dolgozik, és örömmel viszi újra oltár elé a feleségét.

A színésznőnek a sorozat véget érése után komoly alkoholproblémái voltak. Nem volt képes elviselni a sikertelenséget. Bánatát italba fojtotta, és ebből a korszakból Kurt húzta ki. A színésznő tíz évig alakította Peggy Bundyt, és bár a sorozat szépen hozott a konyhára, a producerek nem mertek neki egyetlen komoly szerepet sem adni ezután. A közönség is a vörös démonnal azonosította, ezért hiteltelenné vált minden újabb filmben. Tehetségét rövid ideig a színpadon kamatoztatta, majd felfedezték a rajzfilmesek, azóta főként szinkronszínésznőként keresi a kenyerét.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top